Bright Sight представят нов албум на безплатен концерт в събота. Чуй пилотна песен!

Bright Sight са вече готови с четвъртото си издание - албумът "Каквото сееш, ще жънеш". Зад мъдрото заглавие взаимствано от известната българска поговорка стоят 8 парчета, всяко със собствена история. Най-добре прочети текста по-долу, в който бандата обяснява по-нашироко за какво става въпрос и не забравяй, че промоцията на диска ще е тази събота с безплатен концерт в "Mixtape 5". Bright Sight подготвят и доста изненади за гостите на лайва, като едната е свързана с безплатна бира от 100 Beers. Под текста има качено и едно парче от предстоящото издание.

"Българската пънк-хардкор банда Bright Sight е готова със записите на своя втори албум. След повече от половин година труд, групата е готова с 8 чисто нови парчета. Изданието е озаглавено „Каквото сееш, ще жънеш” и продължава линията на звучене на бандата постепенно да втежнява звученето си, без да губи от своята мелодичност и стил. В „Каквото сееш, ще жънеш”, за първи път взима участие новият китарист на групата - Георги Маринов. На него са поверени най-мелодичните вокали в изданието, а всеки един от останалите момчета също допринася за вокалното разнообразие в групата, тъй като всеки от тях също пее, вика или се дере.Текстовете на композициите както винаги са социално ангажирани и носят своето послание. Песни като „Напук на света”, „Нова надежда”, бандата изразява своята гледната точка за заобикалящота ни действителност и сивотата в ежедневието. В други песни като „Порода спасен”, бандата взима отношение към темата с бездомните животни и тяхната немилостива съдба. Гост участие в албума има  вокалистката на група Aftertaste. Изданието е записано в няколко различни студия - Soundlurker studio, Loud-fi, studio, Pacific studio, a за микс и мастъринг групата отново се е на Soundlurker studio.

Промоцията на „Кавото сееш, ще жънеш” ще бъде отбелязана с безплатен концерт на 31.05 (събота), в клуб Mixtape 5 в София. В специалното събитие ще вземат участие и друга пънк банда от София – Perfect Skies. Началният час е 19:00, като няма да има възрастови ограничения. Новото издание групата ще може да бъде закупено за първи път на промоцията, като цената му бъде 6 лева. От бандата са подготвили изненади и награди за гостите на събитието, които ще разкрият на място. "

 
 
Още новини за Мултимедия
всички новини