Cherry Poppin' Dadies идват в София на 13-ти декември
Публикувай тази новина в:

MySpace Facebook Svejo.net

Cherry Poppin' Dadies идват в София на 13-ти декември

Cherry Poppin' Daddies са толкова далеч от тематичната насоченост на сайта, колкото и близо, но със сигурност би било огромен пропуск, ако не споменем предстоящата визита на тази група и също толкова сигурно е, че те ще се харесат на голяма част от хората, които четат www.hcspirit.com, така че хвърлете едно око на следващие редове:

Една от най-популярните в света нео-суинг формации - Cherry Poppin' Daddies, ще пристигне за концерт в София на 13-ти Декември! Групата ще посети България като част от едно редките си турнета в Европа по покана на Строежа и със съдействието на Lazy Days Agency.Самото събитие ще се състои в "Blue Box", а повече подробности около разпространението на билети, както и изненадващото включване на специални гости от българската музикална сцена, ще бъдат оповестени следващата седмица!

Американската осморка, която е с близо 20-годишна успешна кариера, е включила само три дати в Източна Европа, като освен София, тя ще посети Загреб и Любляна. Концертът в съботната вечер на 13-ти Декември е уникален и рядък шанс за българската публика да се докосне до една по-различна култура и да види наживо създателите на "Zoot Suit Riot" и продалия се в над един милион копия едноименен албум! Известни най-вече "като възродители на суинга", поради платиненият статус на гореспоменатия запис, Cherry Poppin' Daddies всъщност демонстрират много лица. В седемте студийни албума на групата може да се открие магнетична смесица от хард и алтернативен рок до ска, рокабили, джаз, фънк.В седемте студийни албума на групата може да се открие магнетична смесица от хард и алтернативен рок до ска, рокабили, джаз, фънк. И естествено - старият американски суинг, със силно изразената брас секция, аткрактивният фронтмен Стив Пери и костюмарите-музиканти. В този ред на мисли, парчетата в профила им в Myspace са доста правилно подбрани, така че всеки да може да си изгради нужната за Чери Попин Дедис представа.

До броени дни очаквайте пълните подробности около предстоящия концерт, очаквайте приятната изненада в имената на българските гости, очаквайте Cherry Poppin' Daddies в България!

Информация: Строежа

 
тагове: , , ,
 
Още новини за Други
всички новини