Cherry Poppin Daddies в София за втори път - няма да го бъде
Публикувай тази новина в:

MySpace Facebook Svejo.net

Cherry Poppin Daddies в София за втори път - няма да го бъде

Спокойно, това не е поредната група, която просто е решила да пренебрегне държавата ни. Всъщност Cherry Poppin Daddies отменят цели 21 дати или по-точно цялото си европейско турне. Причината е сериозна контузия в крака на фронтмена Стив Пери, която налага той да се подложи спешно на операция. Според публикуваната от самия него информация в профила на групата в Myspace, очаква се той да се възстанови чак през Март.

От екипът на Строежа, като организатор на концерта на Cherry Poppin Daddies в София, изказват своето съжаление за пропуснатата възможност да видим бандата отново тук и очакват съвсем скоро преговорите за нова дата да бъдат стартирани. По организацията на съответния концерт няма абсолютно никакви други проблеми, които да наложат решение за отмяната му, а тя се дължи единствено на невъзможността на Стив Пери да участва пълноценно в предвиденте събития.

Ето официалното изявление на мениджмънта на Cherry Poppin Daddies:

"Възникна ситуация, която накара Cherry Poppin Daddies да отложат всички дати за предстоящото европейско турне. Влошаване на медицински проблем (операция на коляно) на Стив Пери, който първоначално беше оставен за след завръщането му от Европа, сега налага незабавно внимание.
Съжаляваме за наложилото се анулиране и очакваме с нетърпение преразпределението на турнето при взаимно удобна и най-скорошна възможност.
Още веднъж, съжаляваме за отказа, но настоящата ситуация не може да бъде пренебрегната поради възможни дългосрочни последици."

Тъй като все още не е сигурно и няма насрочена нова дата, от 21-ви Януари (четвъртък), закупилите билети за концерта на Cherry Poppin Daddies на 9-ти Февруари ще могат да ги върнат и да си възстановят съответните суми. Това ще става на две места в София - в Клуб Строежа - всеки ден без изключение след 17.30 ч., както и в централния офис на Ticketstream България на бул. "Княз Александър Дондуков" 57, А - от Понеделник до Петък между 09:00-17:00 ч. Краен срок за връщане на билетите няма, а закупилите такива от места извън София, могат да потърсят информация на адрес info@ticketstream.bg, а също така и на телефон 02 989 71 91, като парите им ще бъдат върнати по удобен за тях начин!

Очаквайте информация за евентуална нова дата за концерт на Cherry Poppin Daddies през 2010-та в България!

Информация: Строежа

 
 
Още новини за Концерти и събития
всички новини