Човекът-оркестър на съвременната френска рокабили сцена - King Automatic
Публикувай тази новина в:

MySpace Facebook Svejo.net

Човекът-оркестър на съвременната френска рокабили сцена - King Automatic

Аларма пънк джаз подготвят доста интересно събитие в софийския клуб "Maze" (бившия "Бар на края на вселената" на "Алабин") - one-man шоу с френския човек-оркестър King Automatic.
А на следващия ден - Русе, клуб "Max".

Готови ли сте за рокендрол? Ей ви го – в центъра на София на 5 октомври King Automatic ще призове духовете на Ramones и The Cramps, а защо не и самия Дявол. С щипка Джери Лий Луис, Kraftwerk, Баланеску, ямайски, бибоп и западноафрикански ритми и какво ли още не в един петресителен пънк-блус-рокабили спектакъл.

Един от Топ 10 артистите на европейската one man band рокендрол сцена, Джей, познат в миналото като барабанист на легендарната френска пънк банда Thundercrack, a от десетина години основно с проекта си KING AUTOMATIC, който в момента записва четвъртия си албум за Voodoo Rhythm Records, се нарежда в пантеона на рокендрола от бъдещето до имена като Reverend Beat-Man, Dead Elvis и Incurabili.

Каубои в Чернобил, Доктор Джекил и Сестра Хайд, Бъди Холи, вампири-диабетици, черни кадилаци и тежък американски акцент – светът на KING AUTOMATIC съдържа всички задължителни съставки, за да ни пренесе в един паралелен свят, зловещо напомнящ атмосферата на разказа „Дяволският оркестър” на Стивън Кинг. Тук обаче оркестърът не само се дирижира, но и на практика се състои от един човек. Седнал зад барабаните с клавир, китара и хармоника, Джей сам постига звука на рокендрол-комбо и то не само технически, но и емоционално. След този концерт определено няма да сте същите! Напук на британско-американската максима, че французите не разбират нищо от рокендрол!

Билети: 10 лв за двама на предпродажба

в системите на TixGate, Ticketplus и Eventim, в "Дюкян Меломан" и на касите на EasyPay в цялата страна или 7 лв на входа.

 
 
Още новини за Концерти и събития
всички новини