Днес Rockabilly.bg стават на две години и празнуват в София с видео премиера
Публикувай тази новина в:

MySpace Facebook Svejo.net

Днес Rockabilly.bg стават на две години и празнуват в София с видео премиера

Рокендрол, рокабили, дяволската музика ритъм енд блус, Elvis, Little Richard, Eddie Cochran, Johnny Cash, Buddy Holy, Stray Cats и … танци, романтиката и бунтарския дух на 50те, всичко това ще е част от вечерта, отбелязваща втората година от създаването на българския портал за рокендрол и винтидж култура- www.Rockabilly.bg. Всичко това е насрочено за днес, 11-и октомври, в софийския бар "Escobar". Подготвяме ви доста приятна изненада- ще бъдете първите които ще научат всички подробности за предстоящия двудневен Vintage Festival в края на м. ноември.
Черешката на тортата ще бъде представянето на новото видео на гръцката рокабили банда The Bullets. The Bullets са добре познати на българската публика- една от най-дивите рокендрол банди, които сме виждали на нашата сцена.
Видеото на The Bullets е заснето към песента My Bonnie (https://soundcloud.com/the-bullets-gr/the-bullets-my-bonnie). По-специалното е, че част от записите са направени в България преди и по време на концерта им в София, организиран от Rockabilly.bg през пролетта на 2013г. Българската публика е главно действащо лице и това е причината видеото да бъде екслузивно представено именно пред нея, жест на признателност на „Куршумите” за топлия прием и горещата рокендрол страст на българските фенове.
И последен важен детайл - входът е свободен.

 
 
Още новини за Концерти и събития
всички новини