Довечера в София - This Time The Keys Are Broken
Публикувай тази новина в:

MySpace Facebook Svejo.net

Довечера в София - This Time The Keys Are Broken

For The Kids решават да разчупят обстановката на хардкор концертите и подготвят концерт с акустични изпълнители, които ще посвирят и попеят рамо до рамо с две мелодични хардкор банди, една от които идва от Гърция. Шоуто ще се състои в клуб The Box на 17-ти май, началото е 19:00, а входът ще струва 7 лв.

Повече информация:

This Time The Keys Are Broken (мелодичен хардкор, Гърция)
Млада и обещаваща мелодична хардкор банда, която наскоро издаде първото си ЕР - What About Tomorrow. Звученето на бандата от т.нар. нова вълна хардкор е обещаващо, а много приятно допълнение е мелодичното звучене с умело и умерено подбрани брейкдауни. Влияние от банди като Modern Life Is War и Comeback Kid е неуспоримо.

Expectations (мелодичен хардкор, България)
Бандата свири мрачен мелодичен хардкор с пост влияния и в момента подготвя дебютното си издание, която ще види бял свят след предстоящото Балканско турне. 17-ти е последната спирка от това турне.

Bestmen (акустична колаборация с Expectations)
Дуото е с тенденция да се превърне в проект без граници. Водещата линия е акустика в духа на City and Colour, но експериментирането и залитането към ambient и др. стилове е очевидно. Ако можеш да свириш на хармоника или др. дребен инструмент си добре дошъл да се включиш в изпълнението на 17-ти.

xMissuesx (акустика)
Акустичният проект на вокалиста на Резервен план ни е подготвил нов поглед върху част от репертоара на мелодичната пловдивска банда, както и авторски парчета, които скоро ще бъдат записани и издадени като дебют.

 
 
Още новини за Концерти и събития
всички новини