Фрактура празнува 11 години
Публикувай тази новина в:

MySpace Facebook Svejo.net

Фрактура празнува 11 години

Единственото по рода си предаване за рок и метъл музика “Фрактура ” навършва 11 години в ефира на телевизия ММ. По този повод ръководството на медията и авторът и продуцент на шоуто Васко Катинчаров, ще отбележат годишнината с цяла нощ посветена на “Фрактура ”. Точно в полунощ на 28-ми срещу 29-ти юни (неделя), в ефира на ММ ще стартира празничното издание “11 години Фрактура”. В продължение на шест часа ще видим най-доброто от шоуто за тези години. Очакват ни концертни изпълнения, репортажи и множество интервюта с Metallica, Korn, Cradle Оf Filth, Whitesnake, Agnostic Front, Amorphis, Napalm Death, Fear Factory, Cannibal Corpse, AC/DC, Def Leppard, Apocalyptica, Manowar и много други.

“Никога не съм си и представял, че един ден ще празнуваме 11 години “Фрактура ”  в телевизионния ефир. Искрено съм благодарен на ММ, на зрителите, на колегите, с които съм работил през годините и на всички останали, които под някаква форма са подкрепяли предаването“ , коментира повода Васко Катинчаров.

“ФРАКТУРА”  е винаги на предна линия с най-новите рок и метъл клипове, актуални гости, интервюта с известни музиканти и концертни изпълнения. Всичко свързано със световната и българската рок сцена е вече 11 години в ефира на ММ, всяка неделя, от 22 часа до полунощ. “Фрактура ”  се излъчва със съдействието на община Каварна.

Началото на “Фрактура ” е поставено от Васко Катинчаров през юни 1998. Това е и най-старото предаване в ефира на Телевизия ММ. За целия този период от 546 предавания зрителите са гледали специални интервюта с най-големите световни рок звезди, както и репортажи от всички значими рок събития в страната.

Тази неделя (28 юни) в предаването на рок и метъл музика Фрактура ще бъде направена премиера на новите клипове на Cannibal Corpse, Killswitch Engage и The Berzerker.

Пред камерите на Фрактура ще застанат Иво от Enthrallment и Милен Велков от издателство “Addix”, който ще представи новите биографични книги за Guns ‘N’ Roses и Bon Scott от AC/DC.

В предаването ще бъдат излъчени две концертни изпълнения на Therion от новото им DVD, ще си припомним какво се случи на “Kaliakra Rock Fest 2008” и какво казаха Destruction при последното си гостуване в България.

Клипове и концертни песни на Manowar, Dream Theater, Queensryche, Marilyn Manson, Hatebreed и Alexisonfire също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия ММ в неделя от 22:00 ч. с пълно повторение всяка сряда от 00:00 ч.

За повече информация посетете: myspace.com/frakturashow

 
 
Още новини за Други
всички новини