Фрактура се завръща по телевизия ММ
Публикувай тази новина в:

MySpace Facebook Svejo.net

Фрактура се завръща по телевизия ММ

За радост на феновете на тежката музика, единственото предаване за рок, метъл, хардкор и прочие стилове се завръща отново в телевизионния ефир. "Фрактура" ще се изпъчва пак по телевизия ММ, но този път като външна продукция.

През изминалите вече десет години от съществуването си "Фрактура" подаде ръка на много български групи, като редовно излъчваше интервюта, клипове и новини свързани с родната сцена.

Припомняме, че преди месец "Фрактура" напусна ефира на телевизия ММ, поради новата програмна схема наложена от новите собственици.

Ето и писмото на Васко:

"Уважаеми зрители и фенове на по-добрата музика, с удоволствие искам да ви съобщя, че предаването за рок и метъл музика "Фрактура" отново ще бъде на екран. Повече от месец, след като беше преустановено излъчването на шоуто то се завръща в ефира на телевизия "ММ". През цялото това време аз се опитвах да намеря подходящ ефир за такова специализирано предаване, но след продължителни преговори с няколко различни медии не се стигна до взаимоизгодни условия. Едва преди няколко дни ръководството на "ММ" ми съобщи добрата новина, че приемат "Фрактура" в своя ефир, вече като външна продукция. Шоуто ще се излъчва, както досега, в неделя от 22:00 и пълно повторение в сряда от 00:00 ч. Първото издание ще бъде още тази неделя, 15 февруари и ще съдържа следните акценти: Интервю с китариста на SEPULTURA Andreas Kisser и репортаж от концерта им в София, интервю с Емил Сепаревски за предстоящите събития на "Gorgon", две ексклузивни лайв изпълнения на LACUNA COIL, премиера на новите клипове на DRAGONFORCE и PAPA ROACH, и интервю със звуковите терористи BENEDICTION.

Благодаря сърдечно на всички фенове и зрители, които подкрепиха мен и предаването "Фрактура" след неговото спиране !!!

Васко Катинчаров

За повече информация посетете: www.myspace.com/frakturashow"
 
 
Още новини за Други
всички новини