Гърците The Bullets идват за пролетен винтидж базар в София

На 20.04.13, Rockabilly.bg ще представи пролетното издание на Vintage Bazaar, което ще продължи с убийствен рокендрол концерт на гръцката рокабили банда The Bullets.
Клуб Mixtpe 5 ще приеме и двете събития.
Oт 12.00-19.00h в малката зала на клуба ще можеш да видиш, пипнеш и премериш най-различни красоти и закачки от стоковото разнообразие на над 20 творци.
Барът на Mixtape 5 е отворен за теб още от 12ч, пролетни коктейли (и не само), а музикалната селекция от 50те и винтидж атмосферата ще те подгряват до вечерта, когато пазарният ден ще се преврне в щура рокендрол-нощ.
В 21ч. oтваря врати голямата зала на Mixtape 5. В очакване на The Bullets, Rockabilly.bg ще изстрелят част от своята музикална селекция.

Куршумите!!!
Групата е създадена през 1988г в Солун, тяхното уникално rock’n’roll звучене е взривяваща смесица от сърф, гараж, рокабили, doo-wop, british teddy boy rock и rockabilly. Go Citizen! откриват The Bullets за нашата сцена още през 2008г., нещо за което всички рокендрол фенове сме им благодарни.
Сега The Bullets излизат за пети път пред българска публика. Момчетата от Гърция са най-дивата рокендрол банда, която сме виждали, а техните три-часови лайфове са умопомрачаващо удоволствие. Последният от тях беше по повод „раждането” на Rockabilly.bg през 2011г.. Предстоящата вечер също ще е специална. „Куршумите” са във възторг от нашата горещата публика и ще запишат лайф-частта за новия си видеоклип на концерта си в България.

Пролетен Витидж Базар: вход свободен (12.00-19.00ч.)

Цена на билета за концерта на The Bullets: 12лв.

Билети за концерта ще се продават на базара (щандът на Rockabilly.bg), както и след 21ч на място -club Mixtape 5

Информация: Rockabilly.bg

 
 
Още новини за Концерти и събития
всички новини