Искаш ли да гледаш Madball на живо напълно безплатно тази неделя?
Публикувай тази новина в:

MySpace Facebook Svejo.net

Искаш ли да гледаш Madball на живо напълно безплатно тази неделя?

Re-Act и HC Spirit ти дават възможност да посетиш предстоящия концерт на Madball без да плащаш дори и стотинка. Разбира се, за да се сдобиеш с безплатния билет за тази неделя, ще е необходимо да отговориш на следния въпрос:

В кой столичен клуб свириха кралете на ню йоркския хардкор Madball при гостуването си в България през 2003-та?
а) 4-ти километър
б) Black Box
в) Сцената

Отогови ще очакваме на info(at)hcspirit.com (at замени с @) до 21-ви ноември (петък) включително, задължително придружени с име и фамилия.

Печелившият ще бъде изтеглен и обявен събота сутринта във форумът ни и лично уведомен по електронната поща.

Madball ще свирят на живо в София на 23-ти Ноември (неделя). Мястото на концерта е вече добре познатия столичен клуб Блу Бокс (бул. Мария Луиза 106), а като съпорт от бълграска страна ще се изявят групите B.F.D.M., Delate, както и специалните гости от Гърция Die Without. Пет години след легендарния първи концерт на Madball в България, когато той беше напълно разпродаден и прекалено много желаещи останаха на вън поради огромния интерес, дългоочакваният момент настъпи - кралете идват отново при нас. Концертът в София е пред-последната дата от източно-европейската обикола на Ню Йоркската четворка, в подкрепа на последният им албум "Infiltrate The System" - турне преминаващо под надслова "Infiltrate Eastern Europe Tour 2008". Ще имаме и шанса да видим Madball с новият им барабанист, легендата Маки Джейсън, свирил в групи като Hazen Street, Bad Brains, Fun Lovin' Criminals и разбира се Cro-Mags.

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на www.eventim.bg / www.ticketstream.bg на цена от 25 лв предварително и 30 лв в деня на концерта.

Повече информация: http://www.reactmusic.net/ / www.myspace.com/madball

madballpromo_2008_450

Когато говорим за легенди в хардкор сцената, винаги трябва да имаме пред вид някои основни фактори - влияние, дълготрайност и репутация.
MADBALL - може би най-яркият представител на Ню Йоркската хардкор сцена още от сформирането си през 1988-ма година, е една от групите, която със сигурност може да претендира за челно място в редиците на легендарните имена. Освен всичко друго, чисто и просто Мadball съвсем спокойно могат да бъдат индетифицирани, като истинската дефиниция на понятието хардкор.
Първоначално появили се като страничен проект на Agnostic Front, с идеята за забавление и поле за изява на малкият тогава Фреди "Медбол" Кришън, брат на Роджър Майрът от Agnostic Front, в последствие Madball бързо си спечелиха репутацията на една от най-здраво работещите и емблематични банди от сцената, което е така и до ден днешен. Madball са свирили заедно с почти всяка по-голяма и важна група от хардкор и метал сцената в последното десетилетие - Sepultura, Slayer, Black Sabbath, Sick of it All, Suicidal Tendencies... и много много други. Влиянието на Madball е изиграло важна роля в създаването и развитието на не малко групи от всякакви жанрове, като едни от най-ярките и популярни примери са групи като Biohazard, Terror и Hatebreed.
Често имитирани, но никога дублирани - това е оригинала! Никой друг не може да комбинира така успешно класически Ню Йорк хардкор с тежки рифове и хип-хоп грууви бийт в типичният си и толкова автентичен стил, никога не отстъпвайки на сантиметър от улично-инспирираният си лайфстайл. Madball започнаха от грубата реалност на своите кваратали в Ню Йорк и едва ли някога са си представяли, че не след дълго ще достигнат до всички крайща на света и ще се превърнат в жива икона на съвременната улична култура, повличайки след себе си огромна вълна от последователи.
Но разбира се, най-важният фактор за нестихващата популярност на Madball, е уникалното им живо изпълнение, подкрепено със супер енергия и безмилостно свирене, карайки дори и най-критичните хардкор, метъл дори и хип-хоп фенове и музиканти да отворят широко очи и уши и да поемат с огромно удоволствие всеки следващ удар нанесен от световният шампион в тежка категория - Madball.

www.myspace.com/madball
www.madballnyhc.com

Информация: Re-Act

 
тагове: , , ,
 
Още новини за Други
всички новини