КГБ и Шкода ще подгряват Cherry Poppin' Daddies на концерта им в София
Публикувай тази новина в:

MySpace Facebook Svejo.net

КГБ и Шкода ще подгряват Cherry Poppin' Daddies на концерта им в София

Както вече съобщихме преди няколко дни Cherry Poppin' Daddies ще изнесат концерт в столичния клуб "Blue Box" на 13-ти декември. Вече станаха ясни и имената на подгряващите банди КГБ и Шкода, а продажбата на билети стартира на 10-ти ноември с цена 20 лева за първите 200 броя, 25 лева до датата на концерта и 30 лева на място. Тиражът им е ограничен до 1000 броя и ще могат да бъдат закупени от мрежата на Ticketstream.

Ето и още малко информация относно бандите директно от Строежа, които заедно с Джак Даниелс организират предстоящото събитие:

Шкода, станали хит за меломаните в началото на десетилетието, въпреки че не съществуват на практика вече, ще се появявт в екслузивен реюниън в оригнален състав, под името "Шкода" и с песните на Шкода. Ситуацията с КГБ - създателите на "Безделник", "Всичко коз" и "Розов кадилак", е не по-малко любопитна - те ще се съберат единствено и само за този лайв. Въпреки че наскоро групата издаде своят първи албум, чиято промоция ще чуем в "Blue Box", Кольо Гилъна и компания не са се появявали на сцена от повече от 4 години и наред с Шкода и не кой да е, а Чери Попин Дедис, те ще превърнат този концерт в суинг-събитието на годината.

Информация: Строежа

 
 
Още новини за Други
всички новини