La Muchedumbre и The Shuffles с Nan deSKA?!

Преди малко повече от седмица ти казахме за предстоящият концерт на хърватската ска банда Nan deSKA?! в София. Многолюдната бригада, в чиито състав има и вокалистка и саксофонистка, ще свирят в клуб "Mixtape" 5 на 21-ви януари (събота).

Освен тях - местните ска пънк герои La Muchedumbre, подгрявали почти всяка банда от този стил посещавала страната ни, с едно европейско и едно балканско турне зад гърба си и супер успешен албум записан с първия им вокал - Чефо Машината. От 3-4 години пък гласът на бандата е Лъчо от Q-Check, с който направиха песни за още два албума.

Откриваща група е The Shuffles - познати физиономии от както изобщо има ска сцена у нас, с типични 2-tone ритми и много настроение те бяха единствената група, която свири със Skarface при посещението им в София миналото лято.

Вратите са отворени в 21:00 часа, загрявката ще е със специално подбрана музика. И както казаха момчетата и момичетата от Nan deSKA?!:
"So, come all and be amazed! Who knows, you might actually end up dancing your feet off and having fun!"

Билетите са в продажба от 5-ти януари – 10 лева (предварително в мрежата на Eventim.bg) и 12 лева на място (в случай, че има останали).
Важно! Концертът ще се проведе в малката зала на клуб "Mixtape 5", поради което тиражът на билетите е ограничен. Нека всички, които мислят да посетят събитието, да закупят билет навреме!
ЩЕ СЕ ДОПУСКАТ САМО ЛИЦА НАВЪРШИЛИ 18 ГОДИНИ!

nan deska-sofia

 
 
Още новини за Концерти и събития
всички новини