Melekh и Резервен План ще представят сплита си на 6-ти декември
Публикувай тази новина в:

MySpace Facebook Svejo.net

Melekh и Резервен План ще представят сплита си на 6-ти декември

Както може би, вече знаеш, Melekh и Резервен План подготвят общ диск, който вече е на финалната права и ще види бял свят след по-малко от 20 дни. Ето и информацията, която Missues (китара и вокал на Резервен План) ни изпрати по този повод:

На 6 декември в The Club ще представим сплита, който записвахме цяла година. Снощи записахме и последните хорове на братчетата от Melekh, така че всичко се движи по план. Дискът ще съдържа по пет парчета от група. Интересното в случая е, че Melekh правят наш кавър в собствения си стил и обратното, което е познато в световната сцена, но у нас досега май не се е случвало. Особено що се отнася до две банди с коренно различно звучене като тези. Забавлявахме се много по записите и мисля, че ще се усети, защото ние сме добри приятели и за нас това е най-важното, а не колко души ще си купят диска.
На промоцията освен дисковете, за първи път ще се продаваме и мърч на Резервен план, като ще се раздаваме и специални награди за най-активните в пита и естествено най-изобретателните стейджъри. Сплит ще се издаде в ограничен тираж, като за приятели, така че ако се кефите, не оставяйте за догодина :)

Очаквайте още актуална ифнормация и подробности около диска съвсем скоро!

 
 
Още новини за Други
всички новини