Подробностите за концерта на Mystery Gang в София

Ако следиш редовно секцията ни Концерти, навярно вече знаеш основното. Там добавяме всякаква информация, която излеза за конкретен лайв. Относно този на Mystery Gang - вече е ясно, че той ще се случи в клуб "Mixtape 5", а билетите са вече в продажба за 12 лева (предварително в мрежата на Tickestream) и 15 лева на място.

Mystery Gang с над 1500 международни участия в Европа и Америка са истинска сензация на световната рокендрол сцена. Повлияни от музиката на Buddy Holly, Elvis Presley, Eddie Cochran, Johnny Brunette, техният уникален garage-jungle-rockabilly стил носи славния Rock ‘n’ Roll дух на 50-те.

Подробноза бандата виж на: http://rockabilly.bg/site/artists.php?aid=48&news=yes
Oфициална страница: http://www.mysterygang.com/#a1d/custom_plain
Фейсбук страница: http://www.facebook.com/mystery.gang?ref=ts

Warm Up: Go Citizen!
“Rock’n’Roll… и всичко оттам нататък” това са диджеите от Go Citizen!, Longevilo & Tiki Monk, които с невероятната си музикална селекция ще нажежат парти- атмосферата преди Mystery Gang да излязат на сцената.

Това парти подготвя много приятна изненада за дамите. В станалият традиционен винтидж будоар дамите ще могат да направят своите прически и грим, а изненадата. ще бъде обявена съвсем скоро.
Rockabilly-базар: голяма част от продуктите включени в онлайн-магазина на Rockabilly.bg ще бъдат представени на специален щанд и ще могат да бъдат закупени на място.

През м.септември отбелязваме още един рожден ден-този на Jack Daniels! Едно Rock ‘n’ Roll парти не би било същото без.. Jack Daniels! Jack Daniels подкрепя Rockabilly.bg още от самото „раждане” на портала.

msyery gang sofia

Информация: Rockabilly.bg

 
 
Още новини за Концерти и събития
всички новини