Rotterdam Ska Jazz Foundation в България на 27-ми октомври
Публикувай тази новина в:

MySpace Facebook Svejo.net

Rotterdam Ska Jazz Foundation в България на 27-ми октомври

Директно от Ротердам, Холандия, за пръв път на Балканите посрещаме Rotterdam Ska Jazz Foundation. След почти 100%-ово отсъствие на чужди ска банди в България през последните 2-3 години, ето че ще имаме шанса да видим едно от големите и актуални имена в тази сцена около половин година след като последни ни гостуваха The Toasters. Концертът ен а 27-ми октомври в малката зала на клуб "Mixtape 5" (София, бул. "България" 1, подлез "Галерия"). Билетите ще са в продажба от понеделник, 12-ти октомври, а тогава ще обявим и всички останали подробности около концерта.

Вече повече от 15 години Rotterdam Ska Jazz Foundation обикалят света с микс от най-доброто от ска, джаз, рокстеди и реге музиката, събирайки ги в собствен уникален стил. Историята им протича буквално като на филм - още първото им EP се издава от един от най-големите лейбъли в стила - Grover Records. Следващото им издание вече е и в щатите чрез Megalith Records, а междувременно започват турнета в цяла Европа, САЩ и Русия.
Бандата е равносилна на цял оркестър, събирайки в състава си трима души брас секция (тромпет, тромбон и саксофон) и клавир, освен традиционните китара, бас и барабани.rsjf

 
 
Още новини за Концерти и събития
всички новини