Смъкни песни на Grupa Tvog Zivota, които ще може да чуеш на живо този петък
Публикувай тази новина в:

MySpace Facebook Svejo.net

Смъкни песни на Grupa Tvog Zivota, които ще може да чуеш на живо този петък


5-ти декември (петък) наближава доста стремително, а с него и денят в който Ремонт и Counterbuff ще пуснат своят общ диск и ще го представят на живо. Това ще се случи в столичния клуб "Toucan Bluzz & Rock" (студентски град, ул. Акад. Борис Стефанов 4, на 50 метра от спирката на зала Христо Ботев) от 21:00 часа с вход 7 лева. За тези които все още не са чули, "голямата усмивка върху всичко, което се случва", Ремонт - www.myspace.com/birasvodka е мястото, където може да наваксвате. Да не забравяме и фактът, че там се подвизава половината от, вече несъществуващата група, Т.В.У. Суровият и хаплив пънк/хардкор от Добрич на Counterbuff пък може да послушаш на www.myspace.com/d4punk. Концертът ще бъде открит от откровено просташките МПС (Мъртво Пияни Селяни), вече и с вокалистка.
За капак добавяме и гости от Хърватска - веселяшкият пънк със ска забежки на Grupa Tvog Zivota. Ето и три техни парчета, както и малко информация за бандата по-долу:

Grupa Tvog Zivota - Mirta i Josip na tajnom zadatku

Grupa Tvog Zivota - Vera iz nebodera

Grupa Tvog Zivota - Tamara budi blaga

Всички членове в редиците на бандата за замесени по един или друг начин в хърватската пънк и хардкор сцена още от началото на '90-те, но основата на Grupa Tvog Zivota е поставена едва през 2001-ва. През първите четири години те успяват да издадат един албум (единствен до момента) - "Kolo spaja ljude" (Dirty Old Empire, http://www.dirtyoldempire.com) и да направят редица концерти по различни клубове и фестивали в Хърватска, Сърбия, Босна и Херциговина, Словения и Македония. В началото на тази година пък покоряват и Австрия, Германия, Чехия и Унгария, като следващото мини турне ще включва и нашата държава – този петък, 5-ти декември. Плановете на момчетата включват втори студиен албум до средата на 2009-та и още едно Централно-Европейски туене следващата година. И за финал Grupa Tvog Zivota отбелязват „Ние не сме тук за да проповядваме или пропагандираме нещо, а просто искаме да се срещнем с различни хора и да се забавляваме.

Ето и линковете към две интервюта с хора от Ремонт:

Тони (Т.В.У., Ремонт, Blank Generation - 2007): http://www.hcspirit.com/bg/ezine/interview-toni-tvu.html

Т.В.У. (2005): http://www.hcspirit.com/bg/ezine/interview_tvu.html

Видео на Grupa Tvog Zivota - http://www.youtube.com/watch?v=PxdQHKnyJgw

Това е и последният концерт, организиран от HC Spirit, за следващите няколко месеца, така че след него ще се видим отново на пролет.

 
 
Още новини за Други
всички новини