София и Пловдив ще приютят мелодичен и емоционален хардкор от Сърбия

Furitive Forest е мелодична и доста мрачна сръбска хардкор банда, която можеш да чуеш на http://furtiveforest.bandcamp.com/. Всъщност от там можеш директно да си смъкнеш дебютното им демо без да плащаш.
На 10-ти юни (неделя) бандата ще свири в софийския клуб "Banana Republic" (ако още не си разбрал, всичко предвидено за клуб "Alcohol" се пренасочи към въпросното място, поради проблемите създадени от зачестилите дъждове в последно време) с Breathelast (от Румъния), Them Frequencies и Expectations.

11-ти юни пък е денят, в който Furtive Forest са в пловдивския клуб "Lollipop" в компанията на Blackmail, Bright Sight и DFTS, DFTS.

За софийския лайв пристига и една алтърнатив/пост хардкор банда от Румъния - Breathelast. Освен това пък Expectations ще представят четирите си нови песни, записани наскоро именно в Румъния. И като сме заговорили за Румъния -  Them Frequencies пък свириха там като подгряващи на Cancert Bats. И една добра дума от организаторите:
"Денят е неделя, така че би било повече от класическо, ако всички се изкъпем преди да дойдем в клуба. Така ще подкрепим чистия въздух, който вече спечели първата битка в борбата с пушенето."

Относно пловдивския концерт - Blackmail ще промотират наскоро излязлото им EP. Това ще е един вид промоция и на не толкова наскоро излезлия албум на Bright Sight, които не са свирили в Пловдив отдавна. Включва се и набиращата скорост олд скул бригада DFTS,DFTS. Всички непълнолетни, както и техните придружители, влизат безплатно.

Цени на билетите и начален час - в секция Концерти.

 
 
Още новини за Концерти и събития
всички новини