Спечели билет за концерта на немците Forbidden Kings
Публикувай тази новина в:

MySpace Facebook Svejo.net

Спечели билет за концерта на немците Forbidden Kings

Млади, безкомпромисни и силно инспирирани от своите идоли Motorhead и Misfits, като самите те определят стила си като микс от горепосочените две групи.

 

На кратко това са Forbidden Kings, които на 27-ми януари ще свирят в клуб "Зона 51" (Варна, ул. Русе 33), заедно с Counterbuff от Добрич и BombShelter от Варна. Малко по-надолу ще намерите техни песни, както и подробна информация за бандите, но преди това може да се пробвате, да спечелите билет за концерта, а ето и условията.

 

Изпратете писмо на info(a)hcspirit.com (като (а) трябва да бъде сменено с @) с име, фамилия и правилен отговор на въпроса:

В коя друга балканска страна ще свирят Forbidden Kings освен в България:
а) Румъния
б) Гърция
в) Сърбия

Печелившият ще бъде изтеглен на 25-ти януари, а до тогава имате достатъчно време да прегледате интересното около бандата събрано в няколко изречения, както и да свалите петте парчета по-долу.

forbiddenkings_balkans_spri_383

Forbidden Kings - Saturday Night In Istanbul
Forbidden Kings - Alles Won Bestand
Forbidden Kings - Way Of Life
Forbidden Kings - Here Again
Forbidden Kings - Devil's Wife

На 27-януари варненския клуб „Зона 51" ще бъде преобърнат с главата надолу от немците Forbidden Kings.
За скромното си няколко годишно съществуване те вече са обиколили голяма част от Европа и навсякъде се чувстват като у дома си. Балканите също не са непозната дестинация за тях, след като миналата година посетиха Истанбул. Освен това зад гърба си имат и две турнета във Франция.
Каква е тайната?
Както самите те казват, това не са опити да бъде създаден нов вид рок'ен'рол...Forbidden Kings просто свирят без прекъсване това, което в иначе не би било изсвирено от друг.
Едва ли на записите с демо качество (за съжаление, единствените с които групата разполага в момента) може да бъде усетена силата и енергията на немската бригада, така че всеки който има възможността да посети тяхното изпълнение във варненския клуб „Зона 51", обезателно трябва да се възползва.
Освен това не забравяйте и Counterbuff от Добрич - група която вече е успяла. да си създаде име в българската сцена и които ще представят на живо парчетата от сплита с Ремонт, който записаха в началото на месеца и се очаква да излезе съвсем скоро.
И не на последно място - BombShelter. Новата варненска надежда за местното пънк и хардкор движение.
Началото е точно 19:00 часа, за да може концертът да приключи на време и съответно всеки, който не е от Варна и на когото се налага да гони транспорт, да направи това спокойно.

forbiddenkings

 
 
Още новини за Други
всички новини