Виж подробности относно Dog Eat Dog, както и кой спечели два билета плюс тениска

Dog Eat Dog идват за първи концерт в България и на Балканите на 13-и октомври - следващата неделя. Билети все още има в мрежата на Ticketstream (важи за цялата страна) по 30 лева. Dog Eat Dog ще дойдат в оригиналния си състав, който от 1995-та година насам е претърпял само смяна на китариста. С тях, разбира се, ще е и емблематичният за бандата саксофон. Бандата обеща и че ще донесе възможно най-много мърчандайз, но все пак това зависи от разрешения обем на багажа в самолета им. Очевидно, въпреки статута им, са доста въодошевени относно предстоящото си гостуване в София, следят какво се случва със събитието и дори си запазиха тениски на HC Spirit.

Но преди всички, възможността да получи такава тениска ще се отдаде само на един. Наградата от играта ни за два билета за Dog Eat Dog и тениска HC Spirit отива при Йоанна Г.М.
Благодарим на всички 250 души, които се включиха и следващата седмица очаквайте финални подробности относно едно от най-значимите събития за тази година!

Между другото вече е ясно, че тениските ще са по 15 лева, от мъжките ще има черни и бели, а от дамските - само черни. В случай, че останат бройки, ще ги качим за онлайн поръчка в магазина ни.

 
 
Още новини за Концерти и събития
всички новини