Внимание! Задава се рокабили шоу с много високо напрежение и гости от Полша!

Matt is pickin' the geetar, Tommy is slappin' the bull bass and Niko is bangin'drums and washin' washboard...рокабили, гаражен звук, чисто бял контрабас, видео с ретро рали автомобили и много енергия. Това е основното, което трябва да знаеш за The Jet Sons Rockabilly Trio и ще разбереш, ако след настоящия текст си пуснеш видеото най-долу, а другото също толкова важно е, че ще можеш да ги видиш на живо в София на 27-ми ноември!

Това обявихме снощи в предаването "Под прицел" по радио Бинар.
Концертът ще е в клуб "Swingin' Hall", така че има голяма вероятност да пуснем билети в предварителна продажба и също толкова голяма вероятност те да свършат още преди датата на самото събитие, тъй като навярно знаеш, че клубът е с доста ограничен капацитет.

The Jet Sons Rockabilly Trio са от Полша и са едва третата рокабили банда, която ще посети страната ни. Свирят от близо 10 години, придържат се стриктно към '50-тарския звук и стил и те чакат, за да разбереш как "vintage sound will kick your ass and high voltage show will blow your head off". Няма как да бъде казано по-точно от това!

Ако имаш Facebook профил се отбий на http://www.facebook.com/jetsonsrock, послушай още техни парчета и кажи едно "Наздраве!" на момчетата!

27-ми ноември, клуб "Swingin' Hall"

 
 
Още новини за Концерти и събития
всички новини