Уикеда в разширен състав - единствените подгряващи за Cherry Poppin Daddies
Публикувай тази новина в:

MySpace Facebook Svejo.net

Уикеда в разширен състав - единствените подгряващи за Cherry Poppin Daddies

Вече е ясна групата, която ще загрее преди американците Cherry Poppin Daddies и това са Уикеда. За целта групата ще излезе в разширен състав, а част от популярните им парчета ще бъдат с нови аранжименти.
Вече ти казахме, че това ще се случи на 9-ти февруари в "Blue Box", като промоционалните 100, от всички 800, билета са почти продадени.

Сетът на Уикеда ще продължи около час, като през цялото време ще може да се радваме на старият и добре сработен брас екип - Сандо Сандов /тромпет/ и Александър Борисов /тробмон/. По време на вечерта на 9-ти февруари, обаче, това няма да бъде всичко, защото още цели четири души ще подсилят основния състав на Уикеда - Велислав Стоянов /тромбон/, Михаил Йосифов /тромпет/, Тодор Цачев /саксофон/ - и тримата от Brazz Association, а освен тях и саксофонистът Петър Момчев. Така, с привличането на гост-музикантите, бандата оформя солидна 6-членна брас секция, а общият им брой набъбва на 10. Очаква се и Кольо Гилъна да се включи към разнообразието от музиканти за импровизирана колаборация.

Информация: Строежа

 
 
Още новини за Концерти и събития
всички новини