Enter The Blueroom!
Публикувай тази новина в:

MySpace Facebook Svejo.net

Enter The Blueroom!

Нашите приятели от Blueroom и Whiteroom организират събитие, за което определено си заслужава да бъде споменато, така че ако се интересуваш от екстремни водни спортове, прочети инфото по-долу:


Онлайн списанието за водни бордспортове Blueroom, заедно със сърф училище Сироко и Ice Angels Windsurfing Club, организират две поредни съботи, в които всеки желаещ да опита уиндъсрф, уейкборд и кайт ще има възможност да го направи без да плаща и стотинка и то под надзора на водещи в сферата си инструктори.

На 1-ви август, Ice Angels Windsurfing Club, къмпинг Златна Рибка, ще се превърне в арена, на която всеки, който често си е казвал: “Сигурно е супер яко да караш уиндсърф или уейк, трябва да пробвам някой път”, но винаги е отлагал това, ще може най-накрая да го направи. Моторни лодки и екипировка ще очакват тези, които се кефят на уейкборда, а такава е подготвена и за желаещите да се качат на уиндсърф. Вечерта ни чака парти, придружено от много танци, музика, коктейли и всенародно веселие.

Следващият уикенд (8-ми август), събитието ще се премести с пълна сила на къмпинг Градина, където сърф училище Сироко ще даде нова възможност на тези, които искат да затвърдят наученото от предния уикенд и на тези, които не са успели да пробват каквото и да е от изброените неща. Отново едни от водещите инструктори и райдъри ще ви бъдат в помощ, като този път и мераклиите за кайтсърфинг, ще имат възможност да се пробват. Естествено не трябва да се пренебрегва и партито вечерта – отново музика, танци-манци, бири-мири, точно както си му е редът.

За всички желаещи да дойдат на събитието – не забравяйте, че уроците са безплатни и бъдете на 1-ви или 8-ми август (естествено може и на двете дати) в 10:30, за да си изберете спорт и да се запознаете с инструкторите си. Вземете цялото си добро настроение, обещаваме да го направим още по-добро!

enter-the-blueroom-poster

Информация: Blueroom

 
 
Още новини за Други
всички новини