Swing Night в Строежа - Cherry Poppin’ Daddies before-party

На 1-ви Декември, понеделник, броени дни преди дългоочаквания концерт на Cherry Poppin' Daddies в София, в клуб Строежа ще се проведе Swing Night. Събитието ще бъде един вид Before-Party, на което ще можете да се потопите в атмосферата и ритъма на суинг епохата.

DJ-ите от The Smugglers Collective ще се погрижат танците да не спират до сутринта с експлозивен микс от Swing, Rock'n'Roll и ранен Rhythm & Blues. Ще чуете артисти като Royal Crown Revue, Brian Setzer Orchestra, Big Bad Voodoo Daddy, Squirrel Nut Zippers, Cab Calloway, Duke Ellington, Elvis Presley, Johnny Cash, Wanda Jackson, Fats Domino, Little Richard, Ray Charles, Louis Jordan, Bill Haley & His Comets, Buddy Holly, Nat King Cole, Ray Gelato, Louis Prima, Ray Collins Hot Club, Big Sandy, Stray Cats и много други. Както и парчетата на главните виновници за това събитие - Cherry Poppin' Daddies. Няма да бъдат пропуснати и групите от българска страна, КГБ и Шкода, които ще подгряват американската нео-суинг шайка.
Суинг вълната набира скорост и се е насочила право към София. Ако не искате да ви залее неподготвени, вадете костюмите от гардероба, слагайте танцувалните обувки и се гответе за танци. Swing it, Baby!

 
 
Още новини за Други
всички новини