Завръщането на Cherry Poppin' Daddies в София

Една от най-големите американски суйнг банди идва за втори път в София след по-малко от месец - на 21-ви януари (петък) в Парти център 4км.

Дългоочакваното второ гостуване на суйнг-титаните се случва точно една година след като бандата отмени цяло европейско турне, включително концерта си в България. Този път мениджмънтът на Cherry Poppin' Daddies прави уникален реванш към родните фенове, като София е eдна от само четирите дестинации, които ще влязат в кратката им европейска визита. Шоуто ще се състои по покана на Строежа и Sound Creative Team, с подкрепата на Каменица и Ballantine's.

От българска страна ще подгряват Уикеда. Билетите са в продажба от 3-ти януари в мрежата на Ticketstream на цена от 30 лв., като седмица преди концерта стават 35 лв.

Cherry Poppin' Daddies пристигат за втори път у нас. Първият им концерт се състоя на 13 декемви 2008 г. и бе изцяло разпродаден дни преди датата. Друг показателен факт за магнетизма на групата и невероятната българска публика е  видеото от живото им участие в София, което самите Cherry Poppin' Daddies са поставили като спотлайт във всички  свои официални сайтове и профили. В тази връзка е важно уточнението, че броят на пуснатите в продажба билети за 21 януари е 800.

 
 
Още новини за Концерти и събития
всички новини