Hey Ho Let's Go! Marky Ramone в България
Публикувай тази новина в:

MySpace Facebook Svejo.net

Hey Ho Let's Go! Marky Ramone в България

Изглежда е истина. Единственият останал жив член на една от най-великите групи в света, Ramones, има обявена дата в myspace профила си за България. Ако всичко е точно, барабанистът на Ramones трябва да посети София, заедно с бандата си Marky Ramone's Blitzkrieg на 2-ри ноември. Концертът е предвиден за клуб "Blue Box", а това не е първото гостуване на Marky Ramone на балканите. Той свири в Солун в началото на тази година и подробен репортаж от концера там може да намериш на http://www.hcspirit.com/en/news/jivata_legenda_marky_ramone_pokori_solun.html

 

Ето и прес информацията, която получихме от Re-Act преди броени минути:

Имаме честта да представим, за първи път в България - Марки Рамоун!!!

Според мнозина, Рамоунс е една от най-великите групи в историята на съвременната музика, според други Рамоунс са просто оригинала - Ролинг Стоунс на пънк рока, институция и какво ли още не... Едно е ясно - Рамоунс със сигурност е най-емблематичната и влиятелна пънк-рок банда на всички времена.

На 2-ри Декември, 2008-ма година, ще имаме уникалната възможност да чуем на живо всички големи класики на Ramones, в оригинал. Марки Рамоун е последният останал жив член на групата, който продължава да свири Ramones. Според всички очевици, това е единственият и най-реален шанс да видим и да се доближим най-близо до автентичният и истински Ramones. В състава на групата съпровождаща Марки Рамоун, влизат още Алекс Кейн и Клер от Antiproduct, както и Майкъл Грейвс от Misfits. Ramones, Misfits, Майкъл Грейвс, Марки Рамоун - никога на Българска земя не са стъпвали пънк-рок величия с по-легендарен статус! Шоуто ще бъде "загрято" от софийските банди C4 и Blank Generation. Начало 20,00 ч.

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на www.ticketstream.bg / www.eventim.bg на цена от 25 лв предварително и 30 лв в деня на концерта.

www.myspace.com/markyramone

 
 
Още новини за Други
всички новини